Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Το τρυφερό κρέας του κοτόπουλου, αν μαγειρευτεί με μαστοριά και όπως συνηθίζεται στις διάφορες εθνικές κουζίνες, είναι ο καλύτερος τρόπος να φέρουμε στην κατσαρόλα αρώματα και γεύσεις από όλο τον κόσμο. Κλασικός μα πάντοτε νόστιμος ο συνδυασμός του με το κάρυ, το ινδικό μίγμα μπαχαρικών, ένα α [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr
Υλικα Συνταγης
- κρεμμύδι
- λάδι
- καρότο
- αλεύρι
- κοτοπουλο
- κάρυ
- μπασμάτι
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΝαι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Ναι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το bostanistas.gr
Υλικα Συνταγης
- κρεμμύδι
- λάδι
- καρότο
- αλεύρι
- κοτοπουλο
- κάρυ
- μπασμάτι
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy