Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το γιαπωνέζικο μανταρίνι "σήμα κατατεθέν" της Κέρκυρας. Τι χρειαζόμαστε: Κουμ-κουάτ (φρούτο) Ζάχαρη Νερό λεμόνι Βάζετε τα κουμ-κουάτ σε νερό για τρεις μέρες, αλλάζοντας κάθε μέρα το νερό. Τα βράζετε (σε νερό που να τα σκεπάζει) για 30 λεπτά. Πετάτε το βρασμένο νερό κα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cookpad.com/gr