Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τα φαλάφελ τα φτιάχνουμε συνήθως με ρεβίθια. Στην Αίγυπτο όμως συχνά χρησιμοποιούσαν και ίσως ακόμα χρησιμοποιούν κουκιά. Κάποτε τα έφαγα σε κάποιον Αιγύπτιο και ενθουσιάστηκα. Μου είχε κάνει εντύπωση –μεταξύ άλλων- το έντονο άρωμα φρέσκου μάραθου, κάτι που δεν το είχα ξαναγευτεί σε φαλάφ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο eisygian.blogspot.gr