Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τον μεζέ αυτό τον τρώμε συνήθως πολύ αργά το βράδυ, μόλις γυρίζουμε δλδ από το καλαμάρεμα. Υλικά 3-4 θάψαλα ακαθάριστα 1 ποτηράκι λάδι 1 ποτηράκι ξύδι Εκτέλεση Βάζουμε το λάδι στο τηγάνι να κάψει αρκετά και ρίχνουμε μέσα τα θράψαλα όπως είναι. Ακαθάριστα, με τα μελάνια τους. [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr