Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οι τηγανίδες ή λαλάγκια στην πατρίδα μου (Μάνη) φτιάχνονται όταν έχουν μαζευτεί οι ελιές και κυρίως παραμονή Χριστουγέννων και παραμονή των Φώτων. Τηγανίζονται σε φρέσκο ελαιόλαδο. Είναι δε υπέροχες με τυρί φέτα και αντικαθιστούν το ψωμί. Όταν ήμουν μικρή η Θεία μου της τηγάνιζε στο τζάκι [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr