Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Με αφορμή συζητήσεις που διάβασα στο forum, περί σφολιάτας, θυμήθηκα το Γάλλο chef της γαλλικής πρεσβείας που πριν πολλά χρόνια μας έδωσε μερικά μαθηματάκια στο γαλλικό Ινστιτούτο (Σίνα, στην Αθήνα). Την έκανε μπροστά μας και τη βρήκα καλλίτερη από άλλες, μολονότι θέλει υπομονή. Ιδού: Υλικά: [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr