Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Αυτή συνήθως την συνταγή την φτιάχνουμε το Πάσχα και μετά που έχουμε φρέσκο γάλα από τα πρόβατα ή τις κατσίκες. Εσείς όμως μπορείτε να τη φτιάξετε και με το γάλα που πίνουμε. Υλικά τη δοσολογία την μετράμε ως εξής 3 μέρη γάλα και 1 μέρος αλεύρι και 1 κουταλιά σιμιγδάλι ψιλό 1 μέρος ζάχα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekmasa.gr