Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το καλό με το να είσαι food blogger είναι ότι όλοι οι φίλοι και γνωστοί, ξέροντας το ψώνιο σου "δουλεύουν" για σένα. Σου λέει ο άλλος... μου δώσανε χάχλες (πλασμένο τραχανά σε σχήμα βάρκας) από τη Λέσβο, θέλεις; Αν θέλω λέει, φυσικά και θέλω!!! Μετά βέβαια... οι σκέψεις...τώρα να δω τι θα τις κ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cookandfeed.blogspot.gr