Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΙΚΗ ΠΙΤΣΑ, Η ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ! Σχεδόν 7 χρόνια μετά την πρώτη ανάρτηση γιά την πίτσα, ήρθε ο καιρός να ασχοληθούμε και πάλι μαζί της ... Εκείνη η πρώτη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1 φύλλο πίτσα Lisko, λάδι, 400 γρ. ντομάτες, 150 γρ. γραβιέρα τριμμένη, 6-8 φιλέτα αντσούγιας, κάππαρη, ελιές μαύρες, αλάτι, πιπέρι, ρίγανη. Εκτέλεση[...]
Πηγή: xrysessyntages.com[Flickr/ Edsel Little] Κάποιοι ψάχνουν την καταγωγή της πίτσας στην Αρχαία Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι η πίτσα δεν είναι και κανένα πιάτο γκουρμέ. Είναι μία[...]
Πηγή: bostanistas.gr1 δόση ζύμη πίτσας 7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 600 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμύδια 1-2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο 390 γρ. ντοματάκια κονσέρβα στραγγισμένα αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cookγια την πίτσα 4-5 ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα 10 αντζούγιες φιλέτα 10 μαύρες ελιές ολόκληρες, χωρίς κουκούτσι 1 κ.γ. κάπαρη 1 κ.γ. ρίγανη 2 φλιτζ. γκούντα[...]
Πηγή: cooklos.grγια τη ζύμη 3-4 φλιτζ. αλεύρι 1 φακελάκι μαγιά ξερή 1 φλιτζ. γάλα ½ φλιτζ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.γ. ζάχαρη για τη σάλτσα 1 φλιτζ. φρέσκια σάλτσα ντομάτας[...]
Πηγή: cooklos.grυλικά (γιά ένα ταψάκι στρογγυλό διαμ. 54 εκ.) 500 γρ. αλεύρι (και λίγο ακόμα) 4 ώριμες, νόστιμες ντομάτες 3 μεγάλα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες 3/4 φλ.τσ. ε.π.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑγαπημένο θέμα του ελληνικού τραπεζιού στο σπίτι ή στην έξοδο για φαγητό, οι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΟι μεζέδες γίνονται πάντα δεκτοί με ενθουσιασμό. Μπαίνοντας στο μαγειρικό κλίμα της προετοιμασίας τους, θα χρειαστούμε πολλές ιδέες, σωστή οργάνωση και[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΒαριέμαι τις έτοιμες πίτσες αφόρητα. Τις πίτσες ντελίβερι, εννοώ. Καταφθάνουν συνήθως χλιαρές, μουλιασμένες, λύσσα στο αλάτι. Σήμερα, θα φτιάξω εγώ και[...]
Πηγή: bostanistas.gr