Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Είναι η εποχή τους ! Οι γλυκοκολοκύθες , πιο ανθεκτικές από τα πράσινα κολοκυθάκια είναι από τα πιο «επίκαιρα» λαχανικά της εποχής. Τρώγεται[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ Ελληνική κουζίνα αγαπάει πολύ τη μεγάλη στρογγυλή γλυκοκολοκύθα (Κολοκύθα Γίγαντας, Atlantic Giant) που από τη γλυκιά της σάρκα φτιάχνονται υπέροχες[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚολοκυθοκεφτέδες κρητικοί και κυκλαδίτικοι, φαβοκεφτέδες, χταποδοκεφτέδες, ριγανοκεφτέδες Πηλιορείτικοι, ταραμοκεφτέδες Αγρινιώτικοι, πατατοκεφτέδες[...]
Πηγή: greekmasa.grΧρησιμοποιούμε ένα μεγάλο και γερό μαχαίρι (π.χ. το πριονωτό που κόβουμε ψωμί) για να κόψουμε την κολοκύθα σε κομμάτια. Προσοχή, η φλούδα είναι αρκετά σκληρή[...]
Πηγή: magiacook.grΣτην εποχή της κίτρινης κολοκύθας οι περισσότεροι συνηθίζουμε να φτιάχνουμε μόνο κολοκυθόπιτα ή αρωματικούς κολοκυθοκεφτέδες! Όμως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ πεταλουδίτσα μου είχε ξεκαθαρίσει από το χειμώνα πως ήθελε μια "τούτα Ραπουζέλ" όπως μου έλεγε κάθε φορά που συζητούσαμε για τα γενέθλια της! Από τα[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΤην κίτρινη κολοκύθα την αντιπαθούσα έως φέτος τον χειμώνα,οπότε και μου χάρισαν μια. Αυτό ήταν,από κει και πέρα έγινε πασπαρτού σε αλμυρά και γλυκά. Σήμερα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλημέρα, τι κάνετε, έχω καιρό να επικοινωνήσουμε λογω οικογενειακών προβλημάτων, αλλά είχα στο σπίτι μου μια κολοκύθα κίτρινη τεράστια και την κάναμε[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ κολοκύθα είναι ένα πολύ εύγευστο και θρεπτικό λαχανικό το οποίο ίσως το προσπερνάμε χωρίς να του δώσουμε πολλή σημασία. Συνήθως τη χρησιμοποιούμε αν[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜια πρώτη ύλη για πολλές εφαρμογές! Τις περισσότερες φορές οι κίτρινες κολοκύθες είναι μεγαλύτερες από όσο χρειαζόμαστε! Έτσι ή πρέπει να τις αγοράσουμε[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr