Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Η μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά στα μέσα του 17ου αιώνα. Πρόκειται για μια από τις πιο ωραίες σάλτσες που έχουν φτιαχτεί ποτέ, και παρόλο που ο μύθος θέλει το αντίθ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr











