Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τα φύλλα της καρυδιάς περιέχουν δεψικές ουσίες, αθέραιο έλαιο και μια πικρή ουσία που λέγεται γιουγκλόνη. Είναι μεγάλα, ωοειδή, σκουροπράσινα, φυτρώνουν κατά ζεύγη και έχουν ευχάριστη μυρωδιά. Κοπανίζουμε τα φύλλα της καρυδιάς, να βγουν τα υγρά τους και να γίνουν σε μορφή αλοιφής. Απλώνουμε [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο votanakaiaromatika.blogspot.gr