Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ζεσταίνουμε ένα οποιοδήποτε γάλα,που πρέπει να είναι παστεριωμένο με ιδιαίτερο τρόπο (αποφύγετε το γάλα μακράς διαρκείας,που είναι λιγότερο φυσικό). Θα το ζεστάνετε σε μέτρια φωτιά,χωρίς να το αφήσετε απο τα μάτια σας, γιατί πρέπει να το αποσύρετε απο το μάτι της κουζίνας με το που θα αρχίσει [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο votanakaiaromatika.blogspot.gr