Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Μπαίνω κατ'ευθείαν στην συνταγή χωρίς προλόγους: Τα σέσκουλα τα έριξα σε νερό που βράζει για 1 λεπτό - όχι παραπάνω - έπειτα σούρωμα και κατευθείαν στο ψυγείο για να μην χάσουν το πράσινο χρώμα τους (όχι τόσο ώστε να κρυώσουν όμως). Τον μυκητα στο τηγάνι με λίγο λαδι για μερικά λεπτά από κάθε λ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cuisinesperos.blogspot.gr