Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 89 συνταγές
Ένα φανταστικό κέικ με καρότο και φιστίκι Αιγίνης, με άρωμα πορτοκαλιού. Σιροπιασμένο ελαφρώς με χυμό από φρέσκο πορτοκάλι, μέλι, και τριμμένα φιστίκια.[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ (για 8 άτομα) 250 γρ. (1 γεμάτο φλ.) μαλακό βούτυρο + επιπλέον για τη φόρμα, 2 κουταλιές χυμό + 3 κουταλάκια ξύσμα λεμονιού, 1 φλ. ζάχαρη, 3 μεγάλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑγαπημένο παραδοσιακό σιροπιαστό γλυκό ταψιού. Το Ρεβανί ή Ραβανί είναι τέλειο με παγωτό, με γλυκό του κουταλιού ή σκέτο. Αυτή η συνταγή είναι πανεύκολη και[...]
Πηγή: magiacook.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΣΑΜΑΛΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ Υλικα 500 γρ.σιμιγδαλι χονδρο 2 φλυτζ.ζαχαρη 750 γρ γιαουρτι 1 φακελακι μαστιχα κοπανισμενη 1 κ-γ μπεικιν παουντερ 1 κ-γ σοδα μαγειρικη 100[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΣάββατο 3 Δεκεμβρίου. Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν, η Σταυρούλα κάνει το ωραιότερο σάμαλι κι εμείς πρέπει να το ξαναγευτούμε μια που θα λήψει για μέρες, οι άλλοι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕποχής! Μπορεί η δική μου κυδωνιά και ρο(γ)διά να μη δίνουν ακόμη καρπούς, αλλά ας είναι καλά οι φίλοι κι οι γείτονες, δεν μου λείπουν. Σπάνια αγοράζω ρόδια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΥΛΙΚΑ -2 φλυτζ.σιμιγδαλι χονδρο -1<< << ψιλο -1-1/2 φλυτζ. ζαχαρη -1 φλυτζ. γαλα -1 φλυτζ. γιαουρτι -2κ.σ μπεικιν -1 φακελακι μαστιχα τριμμενη[...]
Πηγή: mamascook.blogspot.grΚέικ με κράνμπερις και σιρόπι λάιμ-λενονιού This entry was posted in ΓΛΥΚΑ on 13/04/2014 by roula. Υλικά για μια ορθογώνια φόρμα 30χ10 εκ.: 175 γρ.[...]
Πηγή: easykuzina.grΚαλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε! Μετά από μια μικρή απρόοπτη απουσία λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος σήμερα και πάλι μαζί με ένα μενού για την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα και καλή Κυριακή να έχετε! Μετά από μια μικρή απρόοπτη απουσία λόγω κάποιου προσωπικού προβλήματος σήμερα και πάλι μαζί με ένα μενού για την[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Γιαουρτίνι είναι ένα γλυκό επιδόρπιο με κυρίαρχο συστατικό του το αγνό πρόβειο γιαούρτι, αυτό με την κρούστα από πάνω, το οποίο τού προσδίδει χαρακτηριστική[...]
Πηγή: kitchenstori.esΥΛΙΚΑ :(για γυρω στα 18-20 κομματια) -1/2 κιλο ζαχαρη αχνη. -1/2 κιλο σιμιγδαλι χονδρο. -1/2 κιλο γιαουρτι(3 κεσεδακια.μπορειτε να βαλετε και light.εγω αυτο[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΠαραδοσιακή,πανεύκολη και πεντανόστιμη συνταγή για τους λάτρεις των σιροπιαστών γλυκών και όχι μόνο! Συστατικά ζαχαρη αχνη - 1/2 κιλο σιμιγδαλι - 1/2 κιλο[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grΡαβανί δεν το λες μιας και δεν περιέχει αυγά, σάμαλι δεν το λες μιας και δεν είναι νηστίσιμο.Ας το πούμε γιαουρτοσάμαλι! Το βρήκα σε κάποιο παλιό τετράδιο της[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτα παιδικά μου χρόνια το δίλημμα το οποίο αντιμετωπίζαμε ως οικογένεια τις παραμονές ονομαστικών γιορτών και γενεθλίων συνοψιζόταν στη φράση: «Να[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτα παιδικά μου χρόνια το δίλημμα το οποίο αντιμετωπίζαμε ως οικογένεια τις παραμονές ονομαστικών γιορτών και γενεθλίων συνοψιζόταν στη φράση: «Να[...]
Πηγή: bostanistas.gr2 κεσεδάκια γιαούρτι 2 κεσεδάκια σιμιγδάλι ψιλό 2 κεσεδάκια ηλιέλαιο ή καλαμποκέλαιο 2 κεσεδάκια ζάχαρη 8 αβγουλάκια 2 κουταλιές σούπας μπέϊκιν πάουντερ 2[...]
Πηγή: cooktherapy.gr