Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
Χριστός Ανέστη! Χρόνια πολλά ! Μετά την Ανάσταση τρώμε πάντα μαγειρίτσα και τα μπουτάκια του κατσικιού, τον κορμό τον γεμίζουμε με τζιγεροσαρμά, δηλαδή[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΚαλή Ανάσταση με υγεία και χαρά! Μέχρι τώρα μιλούσα για την καταγωγή μου από την Καβάλα που είναι η πόλη που γεννήθηκα... σήμερα, με την ευκαιρία της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή Ανάσταση με υγεία και χαρά! Μέχρι τώρα μιλούσα για την καταγωγή μου από την Καβάλα που είναι η πόλη που γεννήθηκα... σήμερα, με την ευκαιρία της[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚεφάλι: Έχει μαλακό κρέας, ενώ τρώγονται συνήθως το μυαλό, η γλώσσα και τα μάγουλα. Το φτιάχνουμε βραστό η ψητό. Λαιμός ή Σβέρκος : Μαζί με τα 5 - 6 πρώτα[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΤα αρνοκάτσικα παραδοσιακά από την αρχαιότητα νοστιμίζουν τα Κυριακάτικα μεσημέρια με την οικογένεια και τους φίλους μας. Ας θυμηθούμε μαζί μερικές συνταγές.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΠως μαζεύουμε τα χόρτα Τα φύλλα και τους βλαστούς τα μαζεύουμε το απόγευμα, γιατί τότε στα μέρη αυτά του φυτού έχουν συγκεντρωθεί τα δραστικά τους στοιχεία. Τα[...]
Πηγή: toimerologiomiasmamas.blogspot.grΝαι, τον έφτιαξα! Αντί για σουβλιστό αρνί φέτος ανήμερα το Πάσχα (γιορτάσαμε εκτός), έκανα Ανδριώτικο Λαμπριάτη τη Δεύτερη Μέρα του Πάσχα! Με την υπέροχη[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤην περίοδο του Πάσχα βιώνουμε από αυστηρή νηστεία ως αχαλίνωτη κρεατοφαγία μέσα σε μια εβδομάδα! Εξ’ ού και ‘Μεγάλη εβδομάδα’ σε γαστρονομικούς όρους! Από[...]
Πηγή: caruso.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα έζησα μια από τις πολύ άσχημες μέρες μου ως blogger! Κατά τις 11 το πρωί, συνδέθηκα για να κάνω την ανάρτηση αλλά για κάποιο λόγο ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα έζησα μια από τις πολύ άσχημες μέρες μου ως blogger! Κατά τις 11 το πρωί, συνδέθηκα για να κάνω την ανάρτηση αλλά για κάποιο λόγο ο[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑγαπημένοι μας φίλοι, αναγνώστες, περαστικοί,σας ευχόμαστε μέσα από την ψυχή μας Καλό Πάσχα Το άγιο φως να φέρει σε όλους σας ΑΓΑΠΗ και ΥΓΕΙΑ Φέτος[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ σπουδαιότερη γιορτή του Χριστιανισμού εξακολουθεί και με συγκινεί όσα χρόνια και να περάσουν και όσα και αν έχουν συμβεί. Κάθε μέρα είναι ξεχωριστή.[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΤο χρώμα από το φρέσκο αρνί πρέπει να είναι υγρό και με απόχρωση ροζ-καφέ. Το λίπος του πρέπει να είναι στεγνό και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να έχει[...]
Πηγή: syntageskamomata.blogspot.grΔεν ξέρω πως το αντιμετωπίζετε εσείς το θέμα αλλά τα τελευταία χρόνια, σε ό,τι με αφορά, ιδιαιτέρως έχω ευχαριστηθεί το σπιτικό πασχαλινό τραπέζι[...]
Πηγή: pandespani.comΑρνάκια και κατσικάκια εκτός κλασικής σούβλας και δημοσιευμένες Πασχαλινές Συνταγές . Για όσους νηστεύουν την Μεγάλη εβδομάδα οι μακαρονάδες, τα ριζότο και τα[...]
Πηγή: pandespani.comΜια τοπική παραδοσιακή συνταγή από ένα χωριό των Αστερουσίων Μια παραδοσιακή, τοπική συνταγή που είναι άγνωστη στους πολλούς. Στην ουσία περιέχει 3 υλικά όλα[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr