Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 3 συνταγές
Τα ριζότι με μανιτάρια είναι ομολογουμένως πολύ δημοφιλή και δικαίως, καθώς τα λεπτά αρώματα και γεύσεις των μανιταριών, αναδεικνύονται ίσως στη πιο ιδανική[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά : διάφορα είδη μανιταριιών (φρέσκα κ αποξηραμένα), όποια σας αρέσουν, εγώ χρησιμοποίησα (porcini ,trombeta, barre, τα βρήκα αποξηραμένα. Τα porcini ή[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grριζότο με πορτσίνι και κανθαρέλλες Το 1638, η γεννημένη στη Φλωρεντία και μεγαλωμένη στο Παλάτσο Πίττι μισό-Αψβούργα Μαρία των Μεδίκων δραπέτευσε από τη[...]
Πηγή: pandespani.comΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΑπολαύστε τις ομορφότερες ημέρες του χρόνου με θέα τη στολισμένη πόλη και δοκιμάστε τα εορταστικά μενού που προτείνει ο Σεφ του fuga Θάνος Κουλτούκης για όλο[...]
Πηγή: toarkoudi.grTop 20 συνταγές για μανιτάρια Το φθινόπωρο και τα μανιτάρια έχουν σχέση. Δυναμική. Ούτε καλή, ούτε κακή, ούτε ενδιαφέρουσα ή ωραία. Ούτε καν νόστιμη, επειδή τα[...]
Πηγή: pandespani.comΤα σοταρισμένα μανιτάρια είναι μέρος της γαστρονομικής παράδοσης του Πιεμόντε (Piemonte, ή Πεδεμόντιο) στη ΒΔ Ιταλία, ένα πιάτο πολύ γευστικό και παράλληλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΒ΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest Β΄Κύκλος σεμιναρίων από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Ελλάδος[...]
Πηγή: foodtrails.gr