Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το κόκκινο κρέας με αφήνει αδιάφορη. Για να μην πω το κρέας γενικότερα και για να μην πω "παντελώς" αδιάφορη. Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω μήνες να φάω κρέας, εκτός και πέσω πάνω σε κοψίδια. Μπριζολίτσες, σουβλάκια, κλπ, αυτά δεν με αφήνουν αδιάφορη, αλλά και πάλι δεν τρώω συχνά. Εκείνο πο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο mikrikouzina.blogspot.gr