Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Τις προάλλες βρεθήκαμε μετά από μπαρότσαρκα στο “Σαν Φρανσίσκο“, ένα νεο-χίπικο σαντουιτσάδικο στον Κεραμεικό που φτιάχνει ίσως τα καλύτερα[...]
Πηγή: foodjunkie.euυλικά 8 μακρόστενα ψωμάκια μαλακά, τύπου μπριός 300γρ ζαμπόν 300γρ έμενταλ κομμένο σε φέτες 4 φέτες ανανά κομμένες στα 4 80γρ βούτυρο 1 κουταλιά μουστάρδα 1[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΣτην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να τρώμε το ζαμπόν έτοιμο, φτιαγμένο απ΄τον παραγωγό και φυσικά δεν το βλέπουμε με πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα τραπέζι, αλλά ως[...]
Πηγή: pandespani.com2/11/15 Light σαλάτα reuben δηλαδή η μετάλλαξη του ομώνυμου σάντουιτς σε σαλάτα και μάλιστα στην πιο ελαφριά εκδοχή της. Τι άλλο θα ετοίμαζα άλλωστε εγώ;[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤο Βιτέλο Τονάτο (Vitello = μοσχάρι, Tonnato = τόνος) είναι για μένα το απόλυτο Ιταλικό καλοκαιρινό πιάτο. Ένα πιάτο που συνδυάζει με θαυμαστή αρμονία τις[...]
Πηγή: caruso.grΣτην Ελλάδα έχουμε συνηθίσει να τρώμε το ζαμπόν έτοιμο, φτιαγμένο απ΄τον παραγωγό και φυσικά δεν το βλέπουμε με πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα τραπέζι, αλλά ως[...]
Πηγή: caruso.gr