Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά: *1 κιλό βερίκοκα, χωρίς κουκούτσια, κομμένα στα δύο *800 γρ. ζάχαρη *20 αμύγδαλα λευκά Εκτέλεση: *Σ' ένα μπωλ, ανακατεύουμε τα βερίκοκα και τη ζάχαρη και τα αφήνουμε για 1 βράδυ στο ψυγείο. *Την επόμενη, προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150-160 βαθμούς C, α [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο nostimotato.blogspot.gr