Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Τσιγαρίζουμε σε 1/2 ποτήρι του κρασιού λάδι ή μαργαρίνη, 1 μέτριο κρεμύδι ψιλοκομμένο και 2 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο. Μόλις ξανθύνει το κρεμύδι (προσοχή στο σκόρδο, αρπάζει εύκολα), ρίχνουμε στο τηγάνι 1 φλυτζάνι ρύζι parboiled (το κίτρινο, το μακρύκοκκο), πλυμένο και στραγγισμένο [...]