Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά Περγαμόντο 5-6 Ζάχαρη 300 γρ Τσίπουρο 600 γρ Οδηγίες Πλένουμε τα περγαμόντο, τα στεγνώνουμε, και καθαρίζουμε μόνο την φλούδα χωρίς να έχει άσπρο από κάτω. Βράζουμε το τσίπουρο με τη ζάχαρη για 5-6 λεπτά μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Χρησιμοποιούμε μπουκάλια με ανοικτό στόμιο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο chefoulis.gr