Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, οι ελιές που καταναλώναμε ήταν φτιαγμένες στο σπίτι μας. Προερχόμενες από το κτήμα μας στην Σαλαμίνα, άλλοτε ήταν πράσινες τσακιστές ή χαρακτές με φρέσκα μυρωδικά. Άλλοτε πάλι μαύρες στην ξυδάλμη με αποξηραμένα μυρωδικά, ανάλογα με την έμπνευση της στιγμής. [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο syntageskardias.blogspot.gr