Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Η σημερινή συνταγή είναι ένας εύκολος και γρήγορος τρόπος να μαγειρέψετε γαλέο με μία ιδιαίτερη σάλτσα, για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο να ασχοληθούν με την[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΆλλη μία συνταγή για μπακαλιάρο που θα σας ξετρελάνει. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : 40 λεπτά Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 4[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grUn Déjeuner de chasse – Γεύμα κυνηγιού.Jean-François de TROY© Photo RMN-Grand Palais (Musée du Louvre) / Hervé Lewandowski Tα πιάτα-συνώνυμα της γαλλικής[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά για το ψάρι 800 γρ. ψάρι γλώσσα φιλέτο 100 γρ. ντομάτα λιαστή 50 γρ. σέλερυ 10 γρ. αλάτι 3 γρ. πιπέρι άσπρο 30 γρ. χυμός λεμονιού 50 γρ. ελαιόλαδο Υλικά[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤο ψαράκι μαγειρεμένο με αυτόν τον τρόπο, θα επιμείνω να το δοκιμάσετε! Γιατί ήταν ένα φαγάκι που μας ενθουσίασε όλους με την νοστιμιά του!! Τρυφερό φιλέτο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΕΝΟΥ 2013-2014 MENU PER NATALE E CAPODANNO 2013-2014 ΑΠΕΡΙΤΙΦ APERITIVO ζεστό κρασί με μπαχαρικά vin brulè ΟΡΕΚΤΙΚΑ -[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Ceviche – σεβίτσε (ή cebiche ή seviche ή sebiche) είναι ένα κρύο ορεκτικό ή σαλάτα, σπεσιαλιτέ της Κεντρικής και Νότιας Αμερικής, κυρίως των ισπανόφωνων[...]
Πηγή: pandespani.comΦιλέτα γλώσσας Ζωμό ψαριού Λίγο σαφράν (1-2 ίνες) Φρέσκο βούτυρο Παίρνουμε γλώσσα φιλέτο και τυλίγουμε σε ρολό. Μαγειρεύουμε στον ατμό για 8 λεπτά. Το ζωμό[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ σάλτσα μορνέι έχει ως βάση της την μπεσαμέλ στην οποία προστίθεται τριμμένο τυρί και μοσχοκάρυδο. Η κλασική γαλλική σάλτσα σερβίρεται με κοτόπουλο, ψάρι,[...]
Πηγή: xrysessyntages.com500 γρ. ψάρι γλώσσα ή μπακαλιάρος σε φέτες 350 γρ. κέτσαπ 1 καρότο κομμένο σε ψιλές φέτες 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο 1 τομάτα κομμένη σε φέτες 1-2 σφηνάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grH Sandefjord Smør είναι μια κλασική Νορβηγική σάλτσα βουτύρου που πάει πολύ με ψάρι και δη σολομό. Και αν δε ξέρουν οι Νορβηγοί από σολομό, τότε ποιος ξέρει;[...]
Πηγή: caruso.grΆπλωσα το χέρι διστακτικά... ο νους και πάλι γεμάτος αμφιβολία. Μπορώ ή μήπως όχι και πάλι; Αλλά γιατί όχι;; Κάποτε μεγαλώνουμε με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΆπλωσα το χέρι διστακτικά... ο νους και πάλι γεμάτος αμφιβολία. Μπορώ ή μήπως όχι και πάλι; Αλλά γιατί όχι;; Κάποτε μεγαλώνουμε με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠολλά έχουν γραφτεί για τις 50 και βάλε-βγάλε αποχρώσεις του γκρι και του κυρίαρχου Κρίστιαν Γκρέι επί της υποτακτικής -με συμβόλαιο- Αναστάζια Στιλ· κι άλλα[...]
Πηγή: pandespani.comΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΕΧΩ ΜΕΡΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ: ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ · ΟΡΕΚΤΙΚΑ (ΖΑΜΠΟΝ, ΣΑΛΑΜΙ, ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΟΥΤΙΟΥ, ΕΛΙΕΣ, ΒΙΤΑΜ, ΑΥΓΑ ΒΡΑΣΤΑ ΜΕ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ, ΚΛΠ) ·[...]
Πηγή: mageirisa.blogspot.gr