Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά φύλλο κρούστας: 500 γρ. χόρτα (λάπατα, σπανάκι, σέσκουλα): 500 γρ. πράσα: 3, κομμένα σε ροδέλες σιμιγδάλι: 2 κουταλιές της σούπας κεφαλογραβιέρα: 200 γρ., τριμμένη σε χοντρό τρίφτη φέτα: 450 γρ., κομματιασμένη με πιρούνι αυγά: 3-4 ελαιόλαδο: 1½ φλιτζάνι του τσαγιού αλάτι: λίγο [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο icookgreek.com