Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Υλικά Για τη ζύμη αλεύρι σκληρό: 400 γρ. νωπή μαγιά:10 γρ. ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας χλιαρό νερό: 250 ml (περίπου) αλάτι: 1 κουταλάκι του γλυκού Για τη γέμιση σάλτσα ντομάτας: 2/3 του φλιτζανιού, έτοιμη ή σπιτική μοτσαρέλα: 350 γρ., φρέσκια βασιλικό: μερικά φυλλαράκια αλά [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο icookgreek.com