τσιζκεικ με ζαχαρουχο παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | τσιζκεικ ορεο παρλιαρος | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Vinaigrette (βινεγκρετ)

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά (για μια σαλατιέρα των 2 ατόμων):

  • 1 κουταλιά γλυκού μουστάρδα (Dijon κατά προτίμηση ή με κόκκους)
  • 1 κουταλιά σούπας ξύδι
  • 2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι
Εκτέλεση:

Παραδοσιακή εκτέλεση: Σε ένα μπωλ βάζετε τη μουστάρδα και το αλάτι. Προσθέστε το ξύδι και χτυπήστε με το κουτάλι της σούπας για να διαλυθεί η μουστάρδα. Προσθέστε, τέλος, το λάδι και χτυπήστε με το κουτάλι μέχρι να δέσει.

Γρήγορη εκτέλεση (την κάνουν οι φίλοι μου στη Γαλλία): Βάλτε όλα τα υλικά στο shaker και χτυπήστε δυνατά! Voila!

Παραλλαγές (είναι άπειρες και ανάλογες του γούστου σας): Αντί για ελαιόλαδο, βάλτε φουντουκέλαιο ή άλλο αρωματικό λάδι. Αντί για ξύδι κρασιού, βάλτε μηλόξιδο κ.λπ.

Στις γαλλικές σαλάτες μπορείτε να προσθέσετε σκόρδο και κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένα (αλλά τότε δεν πάει στο ψυγείο).

Η vinaigrette διατηρείται μια χαρά στο ψυγείο για 2-3 μέρες (δεν έχει κανένα συστατικό που να χαλάει και στη Γαλλία πωλείται σε μπουκάλια όπως η ketchup), απλά δεν είναι νόστιμη κρύα, γι'αυτό πρέπει να τη βγάλετε από το ψυγείο πριν τη χρησιμοποιήσετε, σε θερμοκρασία δωματίου.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • μουστάρδα
  • κέτσαπ
  • ξύδι
  • φουντούκι
  • μηλόξυδο

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • μουστάρδα
  • κέτσαπ
  • ξύδι
  • φουντούκι
  • μηλόξυδο

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία