μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | banoffee με καραμελα | banoffee παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γοφαρια φιλετο με αμυγδαλα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 2 γοφάρια (400-500 γρ. το καθένα)
  • 70 γρ. ωμά αμύγδαλα
  • 70 γρ. μαργαρίνη
  • 1 φλυτζανάκι λευκό κρασί
  • 1 κοφτή κουταλιά της σούπας μέλι
  • αλάτι
  • λευκό πιπέρι
Εκτέλεση:

Φιλετάρουμε τα γοφάρια αφαιρώντας με ένα τσιμπιδάκι τα κόκκαλα.

Θρυμματίζουμε ελαφρά τα αμύγδαλα.

Ζεσταίνουμε σε χαμηλή φωτιά τη μαργαρίνη.

Ρίχνουμε τα θρυμματισμένα αμύγδαλα και τα απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια του τηγανιού.

Διαλύουμε το μέλι στο κρασί, προσθέτοντας το αλάτι και το λευκό πιπέρι.

Ρίχνουμε το μίγμα στο τηγάνι, ανακατευουμε και ξαναστρώνουμε τα αμύγδαλα όπως πριν.

Τα αφήνουμε ακόμα λίγο στη χαμηλή φωτιά για να βγάλουν το άρωμά τους.

Τοποθετούμε τα φιλέτα. Μόλις αλλάξουν χρώμα και γίνουν λευκά, είναι έτοιμα.

Σερβίρουμε απλώνοντας πάνω στα φιλέτα τα αμύγδαλα μέσα από το τηγάνι.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρασί
  • αμύγδαλο
  • μέλι
  • μαργαρίνη

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρασί
  • αμύγδαλο
  • μέλι
  • μαργαρίνη

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία