Οδηγιες
Υλικά:
- 1/2 τορτελίνι
- Αλάτι
- Πιπέρι άσπρο
- 2 κουταλιές φυτίνη
- 1 δαφνόφυλλο
- 1 κούπα τσαγιού κρέμα γάλακτος
- 1 κύβο ζωμό κότας
- 1/2 κούπα τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
Εκτέλεση:
Πλένουμε και καβουρδίζουμε σε καυτό βούτυρο τα χορταρικά.
Προσθέτουμε το αλατοπίπερο με την κρέμα γάλακτος και τα
σιγοβράζουμε για 5'.
Βράζουμε τα τορτελίνια σε αλατισμένο νερό με τον κύβο. Αφού βράσουν
τα σουρώνουμε και κρατάμε 1/2 ποτήρι απ' το νερό τους.
Τα ρίχνουμε στα παραπάνω υλικά με το νερό που κρατήσαμε βράζοντας
τα όλα μαζί για 5' σε δυνατή φωτιά.
Σερβίρονται αμέσως σε βαθιά πιατέλα πασπαλισμένα με το τριμμένο
τυρί.
Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr
Υλικα Συνταγης
- βουτυρο
- τυρί
- παρμεζάνα
- δάφνες
- φυτίνη
- δαφνόφυλλα
- τορτελίνια
- χορταρικά
- κρέμα γάλακτος
Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο