Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Υλικά:
- 1 κιλό περίπου μοσχαράκι, που γίνεται βραστό και κόβεται σε
λεπτές φέτες (από πιο μέρος του μοσχαριού το ξέρει ο κρεοπώλης
σας...)
- 1 μεγάλο βαζάκι μαγιονέζα
- 1, ½ κουτί τόνου σε λάδι
- 1 κουτάκι κάπαρη (τον ανθό και όχι τα φύλλα)
Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- λάδι
- βραστά
- μαγιονέζα
- δάφνες
- κάπαρη
- μοσχάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Με μοσχάριΝαι
- Με χοιρινόΟχι
- Με κιμάΟχι
- Με πουλερικάΟχι
- Με κουνέλιΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Ναι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- λάδι
- βραστά
- μαγιονέζα
- δάφνες
- κάπαρη
- μοσχάρι
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy