Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ως σπουδαστές στην Μακεδονία, στα διάφορα εστιατόρια –ψησταριές που πηγαίναμε, παραγγέλναμε καυτερές πιπεριές (τις σερβίρουν σε λάδι και ξύδι) και φέτα ξεχωριστά. Με μαχαίρι και πιρούνι κόβαμε τις πιπεριές σε μικρά κομμάτια, ρίχναμε την φέτα από πάνω και την λιώναμε με το πιρούνι. Έτσι είχαμε τ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr