μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | ευκολο τσιζκεικ με digestive
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κοτοπουλο με σογια σος και corn flakes

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 12 μπούτια κοτόπουλο χωρίς κόκκαλο
  • 1 μεγάλη κρέμα γάλακτος (½ λίτρου)
  • 6 ολόκληρες σκελίδες σκόρδο
  • 1 μπουκαλάκι σόγια σος
  • 1 κουτί απλά corn flakes


Εκτέλεση:
  • 24 ώρες πριν το ψήσιμο του φαγητού, τοποθετούμε σε μεγάλο μπολ τα μπούτια του κοτόπουλου, ρίχνουμε τη κρέμα γάλακτος, τις σκελίδες του σκόρδου και τόση σόγια σος ώστε αναμειγνύοντας η κρέμα να πάρει χρώμα σαν σοκολάτα γάλακτος.
  • 1 περίπου ώρα πριν το σερβίρισμα, βάζουμε τα μπούτια σε πυρέξ μαζί με λίγη κρέμα από το μπολ αφού πετάξουμε τα σκόρδα.
  • Από πάνω θρυματίζουμε corn flakes μέχρι μια καλή στρώση. Προσοχή: δεν ανακατεύουμε.
  • Καλύπτουμε το πυρέξ με αλουμινόχαρτο.Ψήνουμε στους 200 βαθμούς περίπου 3/4 της ώρας μέχρις ότου μαλακώσει το κοτόπουλο.


Σερβίρουμε ζεστό. Ταιριάζει πολύ με ρύζι basmati.

Καλή επιτυχία!!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • σκόρδο
  • κοτοπουλο
  • κορν φλεικς
  • σόγια
  • ρύζι
  • σοκολάτα
  • μπασμάτι
  • κορν φλάουρ
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • σκόρδο
  • κοτοπουλο
  • κορν φλεικς
  • σόγια
  • ρύζι
  • σοκολάτα
  • μπασμάτι
  • κορν φλάουρ
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία