banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Παστακια με μερεντα

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά (για 16 παστάκια):

  • 2 πακέτα μπισκότα digestive (32 μπισκότα)
  • σιρόπι από γλυπό πορτοκάλι ή νεράτζι
  • 1 κουτί Γιώτης garni (αντί για γάλα προσθέτουμε νερό)
  • μερέντα

Υλικά για τη μερέντα:
  • ½ πακέτο βιτάμ
  • 1 φλυτζάνι ζάχαρη άχνη
  • 3 κουταλιές κακάο
  • 2 κουταλιές κονιάκ
  • 1 φλυτζάνι φουντούκια κοπανισμένα


Εκτέλεση:
  • Για τη μερέντα: Χτυπάμε στο μίξερ το βιτάμ με την άχνη, ρίχνουμε μετά το κακάο, το κονιάκ, τα φουντούκια και ανακατεύουμε.
  • Σε ένα δίσκο αραδιάζουμε τα μπισκότα αφού τα βρέξουμε στο σιρόπι του γλυκού, διαλυμένο με χλιαρό νερό.
  • Πάνω σε κάθε μπισκότο βάζουμε μία στρώση μερέντα και μια στρώση σαντιγί.
  • Από πάνω βάζουμε ένα άλλο μπισκότο από τα ποτισμένα με σιρόπι.


Στολίζουμε το κάθε παστάκι με πλούσια σαντιγί, κομματάκια από νεράτζι, κερασάκι και ό,τι άλλο θέλουμε.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • σαντιγή
  • γάλα
  • κονιάκ
  • πορτοκάλι
  • μπισκότο
  • βιτάμ
  • κακάο
  • κεράσι
  • φουντούκι
  • μερέντα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Ναι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • σαντιγή
  • γάλα
  • κονιάκ
  • πορτοκάλι
  • μπισκότο
  • βιτάμ
  • κακάο
  • κεράσι
  • φουντούκι
  • μερέντα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία