banoffee | banoffee συνταγή | μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | banoffee συνταγη | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | banoffee pie συνταγη
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ριζοτο με σταφιδες

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 φλυτζάνι τσαγιού ρύζι καρολίνα
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 φλυτζάνι τσαγιού σταφίδα σουλτανίνα
  • 2 φλυτζάνια τσαγιού τοματοχυμός
  • 2 κουταλάκια γλυκού τοματοπελτές
  • 1 κουταλάκι γλυκού ζάχαρη
  • αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο


Εκτέλεση:
  • Σοτάρουμε σε λίγο ελαιόλαδο το κρεμμύδι μέχρι να ξανθύνει ελαφρώς και προσθέτουμε το ρύζι και τις σταφίδες
  • Συνεχίζουμε το σοτάρισμα για άλλο 1 λεπτό ανακατεύοντας συνεχώς
  • Κατόπιν ρίχνουμε τον τοματοχυμό και τον πελτέ, την ζάχαρη, αλάτι και πιπέρι ανάλογα με τα γούστα
  • Χαμηλώνουμε την φωτιά και αφήνουμε να φουσκώσει το ρύζι, ελέγχοντας που και που να δούμε μήπως σώθηκε το ζουμί.
  • Στην περίπτωση αυτή προσθέτουμε ΒΡΑΣΜΕΝΟ νερό.
    Μόλις είναι έτοιμο αφήνουμε λίγο να κρυώσει και το σερβίρουμε

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • σταφίδα
  • ζάχαρη
  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • ρύζι
  • σουλτανίνα
  • καρολίνα
  • ριζότο

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΝαι
  • Με κρέαςΟχι
  • Με θαλασσινάΟχι
  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • VeganΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • σταφίδα
  • ζάχαρη
  • ντομάτα
  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • ρύζι
  • σουλτανίνα
  • καρολίνα
  • ριζότο

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία