μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο διαιτα bukan | κρεπα ντουκαν χωρις βρωμη | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο | διαιτα dukan για χορτοφαγους
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κινεζικη μακαροναδα (Noodles δικης σας κατασκευης)

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

ΥΛΙΚΑ:

  • 1 πακέτο σπαγγετίνη
  • 1 βαζάκι oyster sauce
  • Σόγια sauce
  • Γούστερ sauce
  • Μανιτάρια σε φέτες
  • 2-3 καρότα
  • 2-3 κολοκυθάκια


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
  • Δύο μέρες πριν το φαγητό μας, βράζουμε τα μακαρόνια al dente, και τα σωτάρουμε ελαφρώς με λίγο λαδάκι. Τα βάζουμε σε ένα τάπερ, σκεπάζουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για 2 ημέρες οπωσδήποτε. Έτσι τα μακαρόνια μας θα σκληρύνουν.

  • Δύο μέρες μετά (όταν δηλαδή είμαστε έτοιμοι να φτιάξουμε και να σερβίρουμε τα μακαρόνια μας), τρίβουμε τα καρότα στον τρίφτη ή στο μίξερ (στο χοντρό) και επαναλαμβάνουμε με τα κολοκυθάκια.

  • Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ή wok βάζουμε λίγο λαδάκι και αλείφουμε όλο το σκεύος με πινελάκι. Δεν χρειάζονται πολλά λάδια. Σωτάρουμε πρώτα τα καρότα μέχρι να μαλακώσουν λίγο, ενώ τα γυρίζουμε συνέχεια. Βγάζουμε τα καρότα και κάνουμε το ίδιο για τα κολοκυθάκια. Βγάζουμε τα κολοκυθάκια και επαναλαμβάνουμε με τα μανιτάρια. Τα μανιτάρια θα χρειαστούν περισσότερη ώρα γιατί βγάζουν πολλά υγρά και πρέπει να στεγνώσουν τα υγρά τους πριν τα βγάλουμε από το wok.

  • Βγάζουμε τα μανιτάρια και βάζουμε στο wok τα μισά από τα μακαρόνια που βγάλαμε από το ψυγείο. Τα γυρίζουμε λίγο και μετά προσθέτουμε επίσης μισή από την ποσότητα λαχανικών και μανιταριών, το μισό μπουκαλάκι Oyster και σόγια και γούστερ κατά βούληση (συνολικά θα πάρει περίπου ¼ από το κάθε μπουκαλάκι), δοκιμάζοντας μέχρι να είναι του γούστου σας. Μην ξεχνάτε ότι οι σάλτες αυτές είναι αλμυρές και δεν θα προσθέσετε αλάτι.

  • Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα υλικά, ενώνουμε τα δύο τμήματα και είμαστε έτοιμοι για να σερβίρουμε. Αν θέλετε μπορείτε να κάνετε την παραπάνω διαδικασία τρεις φορές χωρίζοντας τα υλικά σας στα 3. Είναι ακόμα καλύτερα γιατί έτσι ανακατεύονται καλύτερα τα υλικά μας.

  • Καλή σας όρεξη!

    Προσοχή: Δεν μπορώ να σας δώσω ακριβείς αναλογίες σόγιας και γούστερ σως γιατί αυτές οι σάλτσες είναι αλμυρές και θα πρέπει να τις ρυθμίσετε ανάλογα με τα γούστα σας.

    Πρόταση: Αν δεν φαγωθούν όλα και χρειαστεί να τα ξαναζεστάνετε για να φάτε, μην το κάνετε στις εστίες ή το φούρνο παρά μόνο στο φούρνο μικροκυμάτων.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • καρότο
  • μακαρόνια
  • σόγια
  • κολοκυθάκι
  • μανιτάρι
  • σπαγγετίνη
  • λάχανο
  • νούντλ

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΝαι
  • Με κρέαςΟχι
  • Με θαλασσινάΟχι
  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • καρότο
  • μακαρόνια
  • σόγια
  • κολοκυθάκι
  • μανιτάρι
  • σπαγγετίνη
  • λάχανο
  • νούντλ

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία