Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Από τα εντόσθια προκύπτουν άφθονοι μεζέδες και φαγητά της παράδοσης που είναι μαγειρικά αξεπέραστα: μαγειρίτσα, γαρδούμπες, σπληνάντερο, κοκορέτσι... Εντερα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚαι να που κι ο Μάρτης μας αποχαιρετά... Το νου σας την Πρωταπριλιά, στα ψεματάκια και τις φάρσες!!! Πάμε σιγά σιγά να ξεκινήσουμε και τις προετοιμασίες για το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤο Πάσχα έχουμε όλοι μας συνηθίσει να τρώμε μαγειρίτσα σε διάφορες παραλλαγές ανά την Ελλάδα. Στη Μάνη φτιάχνουν το ρεγάλι, ένα είδος κοκκινιστής αρνίσιας[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΣαρακοστή... περίοδος νηστείας και αποτοξίνωσης! Εξ άλλου αυτά τα δύο πάνε μαζί... βάζοντας περισσότερα λαχανικά και φρούτα στη διατροφή μας αυξάνουμε και τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣαρακοστή... περίοδος νηστείας και αποτοξίνωσης! Εξ άλλου αυτά τα δύο πάνε μαζί... βάζοντας περισσότερα λαχανικά και φρούτα στη διατροφή μας αυξάνουμε και τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ αρνίσια συκωταριά με λαδορίγανη, είναι ίσως ο πιο κλασικός κρασομεζές του αυθεντικού παλιού οινομαγειρείου, με τα βαρέλια της ρετσίνας στην αίθουσα και με[...]
Πηγή: caruso.gr1 συκωταριά αρνίσια (περίπου 1,5 κιλά) 1 κιλό σπανάκι (ή διάφορα χόρτα της επιλογής μας: σπανάκι,λάπαθα,σέσκουλα..) 7 με 8 φρέσκα κρεμμυδάκια 2 σκελίδες[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα από τα παλαιότερα και δημοφιλέστερα πιάτα της Φλωρεντίας προέρχεται από την πάμπτωχη κουζίνα της. Η τρίπα φιορεντίνα (trippa alla fiorentina), δηλαδή ο[...]
Πηγή: pandespani.comΝα ‘μαστε λοιπόν μετά το Πάσχα, με τα υπόλοιπα των φαγητών της γιορτής ακόμα να περιφέρονται μες στο ψυγείο. Λίγο αρνάκι, λίγη μαγειρίτσα, ένα πιάτο με[...]
Πηγή: bostanistas.gr