Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
Η έννοια της νηστείας, δηλαδή η αποχή από ορισμένες τροφές σαν ένδειξη σεβασμού προς κάποια ανώτερη δύναμη, είναι παλιά όσο και ο άνθρωπος και δεν επινοήθηκε[...]
Πηγή: bostanistas.grΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ Ενα πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα, άκρως χειμωνιάτικο και άκρως μερακλίδικο! Οι αγαπημένοι μας γίγαντες φούρνου,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά 1/2 κιλο φασολια μετρια η'μεγαλα 4-5 καροτα 1/2 ματσακι σελινο 2 κρεμμυδια 2 κ.σουπας ντοματοπελτε 1 συσκευασια ντοματακια κονκασε Αλατι-πιπερι Λαδι[...]
Πηγή: greekmasa.grΦαγητό για τα καλά χειμωνιάτικο και μερακλίδικο, απευθείας από την τούρκικη κουζίνα. Οι ούτως ή άλλως νόστιμοι γίγαντες με τον παστουρμά και το καυτερό[...]
Πηγή: bostanistas.gr6/3/15 Ψητά αυγά τσίλι με φασόλια σε σκεύος σουφλέ για να βουτήξουμε όσο ψωμί θέλουμε στο πικάντικο αυτό πιάτο. Συστατικά 2 κουταλιές της σούπας φασολάδα που[...]
Πηγή: zannetcooks.comΤΟ ΜΠΟΥΚΟΒΟ Το μπουκοβο, ειναι ενα μπαχαρικο που αποτελειται απο ολοκληρες (μαζι με τα σπορια τους), αποξηραμενες και τριμμενες σε μαλλον χοντρα κομματια,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαλημέρα! Χθές ήθελα να κανω μια ωραία ωραία καυτερή, πικάντικη φασολάδα... έτσι έβαλα από την προηγούμενη τα φασόλια να φουσκώσουν σε νεράκι και σόδα, αλλά[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΗ φασολάδα είναι ένα ακόμη πιάτο παράδοση για την Σαρακοστή! Εμείς σου προτείνουμε μια πιο πικάντικη εκδοχή της, με διάφορα μυρωδικά και μπαχαρικά και[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤα άσπρα Φασόλια είναι πλούσια σε πρωτεΐνη και αποτελούν ένα πλήρες κύριο γεύμα. Στην Ελλάδα φτιάχνουν ένα από τα παραδοσιακά μας πιάτα, κυρίως χειμωνιάτικο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΚάθε χρόνο, τη Μεγάλη Τετάρτη και τη Μεγάλη Παρασκευή στο σπίτι μας νηστεύουμε ακόμη και από λάδι. Η γιαγιά μου και η μητέρα μου κρατούσαν πάντα τη νηστεία,[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grEίμαστε blog μαγειρικής, γράφουμε συνταγές, ανταλλάσσουμε σχόλια με συναδέλφους ή απλούς επισκέπτες, μιλάμε για γεύσεις και τεχνικές σερβιρίσματος, μιλάμε για[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr