Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 6 συνταγές
1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου για την μαρινάδα 1,5 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο 1 μικρή σκελίδα σκόρδο 1/2 φλυτζάνι καφέ χυμό λεμόνι ή πορτοκάλι 1 κγ πελτέ ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4-6 άτομα 2 1/2 κουταλάκια του γλυκού αλάτι 1/4 κουταλάκι συν 1 πρέζα αποξηραμένο θυμάρι 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι 1/8 κουταλάκι[...]
Πηγή: sidagi.gr12/12/14 Πικάντικες φτερούγες με ουίσκι και σος γιαουρτιού στο πιάτο μας σήμερα. Δυο συνταγές σε μια, αφού τόσο τις φτερούγες όσο και τη σος, θα τις[...]
Πηγή: zannetcooks.com1 κιλό φτερούγες κοτόπουλου για την μαρινάδα 1,5 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο 1 μικρή σκελίδα σκόρδο 1/2 φλυτζάνι καφέ χυμό λεμόνι ή πορτοκάλι 1 κγ πελτέ ντομάτας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι ζωμοί κρύβουν το μυστικό της γευστικής πληρότητας στα περισσότερα μαγειρευτά πιάτα και σάλτσες, αποτελώντας τη βάση όλης της Γαλλικής σχολής μαγειρικής. Με[...]
Πηγή: caruso.gr2 κοτόπουλα (2-2,5 κιλά το κάθε ένα) Για τη γέμιση 2 μέτρια κρεμμύδια 2 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο 100 γρ. κάστανα βρασμένα 50 γρ. κουκουνάρι,[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ πάπια σε “τούρτα” από φύλλο σφολιάτας με φουαγκρά, τρούφες και σάλτσα Perigueux, είναι κλασική συνταγή της υψηλής γαλλικής γαστρονομίας. Μια απόλυτη[...]
Πηγή: caruso.gr