τσιζκεικ με ζαχαρουχο παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia | μπράουνις συνταγή ποτήρι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σοκολατολιχουδια

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 1 & μισό πακέτο μπισκότα τύπου πτι μπερ (petit beurre)
  • 250 γραμ. βούτυρο
  • 1 βανίλια
  • 3 κουταλιές σούπας λικέρ
  • 2 φλιτζ. τσαγιού καρύδα τριμμένη
  • 2 φλιτζ. τσαγιού καρύδια χοντροκομμένα
  • 2 κουβερτούρες
  • 1 κουτί γάλα ζαχαρούχο
  • 1 αβγό


Εκτέλεση:
  • Θρυμματίζετε τα μπισκότα και τα ανακατεύετε με το λιωμένο βούτυρο, στο οποίο έχετε ρίξει τη βανίλια και το λικέρ.
  • Απλώνετε το μείγμα σε ένα μέτριο ταψί και το στρώνετε καλά. Στη συνέχεια πασπαλίζετε με την τριμμένη καρύδα και από πάνω απλώνετε τα καρύδια. Τρίβετε την κουβερτούρα και την απλώνετε από πάνω.
  • Ανακατεύτε το ζαχαρούχο γάλα με το αβγό και απλώνετε από πάνω.
  • Το ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, κατά προτίμηση στον αέρα, στους 180 βαθμούς για 35 περίπου λεπτά.

Το σερβίρετε αφού κρυώσει.
Καλή Επιτυχία!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • βανίλια
  • αυγό
  • γάλα
  • λικέρ
  • καρύδα
  • μπισκότο
  • ζαχαρούχο
  • σοκολάτα
  • κουβερτούρα
  • πτι μπερ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με φρούταΝαι
  • VeganΟχι

Ειδος γλυκου

  • Σιροπιαστό Οχι
  • Τούρτα Οχι
  • Παγωτό Οχι
  • Κέικ Οχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • βουτυρο
  • βανίλια
  • αυγό
  • γάλα
  • λικέρ
  • καρύδα
  • μπισκότο
  • ζαχαρούχο
  • σοκολάτα
  • κουβερτούρα
  • πτι μπερ

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία