η πορτοκαλοπιτα του παρλιαρου | γυρος στο φουρνο δρισκας | μπουτια κοτοπουλου ακης | σουφλε.μπροκολο αργυρω | μηλοπιτα νηστισιμη με λαδι | σοκολατοπιτα ευκολη με κουβερτουρα | κεικ με αποξηραμενα φρουτα ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μοζδει (Μολδαβικη σκορδαλια)

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 4-5 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
  • 1 κεφάλι σκόρδο ολόκληρο
  • λάδι για τηγάνισμα (π.χ. ηλιέλαιο)


Εκτέλεση:
  • Λιώνουμε τις σκελίδες σκόρδου σε ένα γουδί.
  • Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια. Το λάδι πρέπει να είναι τόσο ώστε να κολυμπάει το κρεμμύδι μέσα του. Μόλις αρχίσουν τα κρεμύδια να παίρνουν ένα χρυσαφί χρώμα (σε 3-4 λεπτά) σβήνω τη φωτιά. Αφήνουμε το τηγάνι στη φωτιά μέχρι να σκουρύνουν λίγο τα κρεμμύδια και μετά το απομακρύνουμε από τη φωτιά.
  • Ρίχνουμε το λιωμένο σκόρδο στο τηγάνι και ανακατεύουμε με τα κρεμμύδια. Προσοχή το τηγάνι το έχουμε βγάλει από τη φωτιά.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • ηλιέλαιο

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΝαι
  • ΝηστίσιμαΝαι
  • Με κρέαςΟχι
  • Με θαλασσινάΟχι
  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • VeganΝαι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • κρεμμύδι
  • λάδι
  • σκόρδο
  • ηλιέλαιο

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2019 ® - Επικοινωνία