μπανοφι αργυρω | μπανοφι γλυκο αργυρω | γλυκο με μπανανα και ζαχαρουχο | banoffee συνταγη με ζαχαρουχο | banoffee αργυρω | γλυκο μπανανα ζαχαρουχο γαλα | banoffee με καραμελα | banoffee παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Μεζες πασχαλινων αυγων

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

ΥΛΙΚΑ

  • 6 αυγά πασχαλινά (βρασμένα φυσικά)
  • 3 κουταλιές σούπας μαγιονέζα
  • 1 κουταλιά σούπας μουστάρδα (dijon άν γίνεται)
  • λίγος χυμός λεμονιού
  • αλάτι - πιπέρι - πάπρικα
  • λίγη κάπαρη


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
  • Καθαρίζουμε τα αυγά και τα κόβουμε στη μέση κατά μήκος. Αδειάζουμε προσεκτικά τους κρόκους σε ένα μπωλ και λυώνουμε με ένα πηρούνι.
  • Προσθέτουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, λίγο χυμό λεμονιού, αλάτι και πιππέρι και ανακατεύουμε να γίνει μια ομοιογενής κρέμα.
  • Τοποθετούμε τα άδεια μισα ασπράδια των αυγών σε ένα πιάτο στρωμένο με μαρουλόφυλλα και τα γεμίζουμε με την κρέμα αυτή.
  • Πασπαλίζουμε με λίγη πάπρικα και τοποθετούμε μια κάπαρη σε κάθε αυγό.


Είναι πολύ ωραίος μεζές για τσίπουρο, κρασί ή μπύρα - αλλά μην το παρακάνετε... Προσέξτε και τη χοληστερίνη σας!

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • μαρουλι
  • αυγό
  • μουστάρδα
  • κρασί
  • μαγιονέζα
  • πάπρικα
  • κάπαρη
  • τσίπουρο
  • μπύρα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο



Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • μαρουλι
  • αυγό
  • μουστάρδα
  • κρασί
  • μαγιονέζα
  • πάπρικα
  • κάπαρη
  • τσίπουρο
  • μπύρα

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία