Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Υλικά (για 6 άτομα): 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά φύλλο κρούστας για πίτες: 1 πακέτο (500 γρ.) φιλέτο παστού μπακαλιάρου: 300 γρ. ξαλμυρισμένο ελαιόλαδο: 100ml και επιπλέον για τα φύλλα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: icookgreek.comΣυστατικά 1φύλλο παστού μπακαλιάρου , ξαλμυρισμένο και κομμένο σε μετρίου μεγέθους κομμάτια 1ντομάτα χοντροκομμένη 2κ.σ.χυμός ντομάτας Λάδι Αλατοπίπερο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λαχανικά της εποχής και να δημιουργήσουμε πίτες που θα ενθουσιάσουν την παρέα. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : για ένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΟ παστός μπακαλιάρος είναι ένα υλικό που χρησιμοποιείται σε πολλές παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας, από τηγανιτός με σκορδαλιά έως φρικασέ και σούπα! Σήμερα[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ Με όποιον τρόπο και αν μαγειρευτεί ο μπακαλιάρος είναι απολαυστικός. Εξάλλου έχει πέσει στα "δίχτυα" μας άλλες δυο[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΗ ελληνική κουζίνα είναι ομολογουμένως μία από τις καλύτερες του κόσμου (αν όχι η καλύτερη). Η αφθονία και η φρεσκάδα των υλικών επιτρέπουν τη δημιουργία[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά: 1 κιλό παστός ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3 ξερά κρεμμύδια σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Καλή σας μέρα! Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά: (για 6 άτομα) 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο μάραθα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 φύλλο μπακαλιάρου παστού ή 1 κιλό γαλέο κομμένο σε μικρά κομμάτια 1 μάτσο φρέσκα πράσα (κεντανές), ή άγρια πράσα 1 μεγάλο μάτσο μάραθα[...]
Πηγή: yumyum.grΜπάμια τουρσί με μανούρι Για κάθε μεζεδάκι χρειαζόμαστε μια μπάμια («Μπάμιες τουρσί», της εταιρείας Στατήρ) και ένα τετράγωνο κομματάκι μανούρι, που το έχουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια να μη ξεχνιόμαστε με τα γιορτινά, ακόμη νηστεία έχουμε. Νηστίσιμη συνταγή λοιπόν σήμερα.Νηστίσιμη με ψάρι θα μου πείτε; Όπως έχω ξαναπεί,η νηστεία των[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑυτήν την σουπίτσα την πρωτοδοκιμάσαμε από τα χεράκια της συννυφάδας μου της Ελένης και ήταν πεντανοοοοόστιμη!!!!! Στην περίπτωση που σας αρέσει ο παστός[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΜια και ο καιρός δεν λέει να καλυτερέψει και το κρύο καλά κρατεί, ας φτιάξουμε μια νοστιμότατη σουπίτσα που θα μας ζεστάνει και θα μας προσφέρει θαλπωρή![...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grBραστών συνέχεια: Της "Σωτήρως" σήμερα και το έθιμο θέλει μπακαλιάρο παστό! Εδώ στη Μεσσηνία μάλιστα συνηθίζεται ο τηγανητός με σάλτσα ντομάτα. Εγώ θυμήθηκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι μια παραλλαγή του Μπακαλιάρου Μπουρδέτο που φτιάχνουνε στην Κέρκυρα. Νόστιμη και εύκολη για όσους αγαπούν τον παστό μπακαλιάρο αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλή σας μέρα! Αφορμή για τη σημερινή ανάρτηση έγινε ένας μπακαλιάρος!!! Ναι ένας παστός μπακαλιάρος! Ένα ψάρι που, αν και το χρησιμοποιούμε πολύ, που κάταφερε[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr