Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
1 μικρός μπακαλιάρος παστός 4-5 πράσα 1 φλ.τσαγιού λάδι 2-3 κ.σ. τοματοπελτέ ή 1 κουτί συμπυκνωμένο χυμό τομάτας πιπέρι Από την προηγούμενη μέρα κόβουμε το[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά μπακαλιάρος: 2 φιλέτα ολόκληρα αλεύρι: 2 φλιτζάνια μπίρα: 1 φλιτζάνι σόδα: 1/2 κουταλάκι ελαιόλαδο: για το τηγάνισμα Εκτέλεση Ξαλμυρίζετε τον[...]
Πηγή: icookgreek.comΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΠΑΣΤΟΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΑ ΣΤΗ ΓΑΣΤΡΑ Με όποιον τρόπο και αν μαγειρευτεί ο μπακαλιάρος είναι απολαυστικός. Εξάλλου έχει πέσει στα "δίχτυα" μας άλλες δυο[...]
Πηγή: thegastrin.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 24/03/2015 σε Κυρίως πιάτα, Συνταγές, Ψάρι - Θαλασσινά Μπακαλιάρος παστός στιφάδο Μπακαλιάρος παστός στιφάδο. Μια άλλη εκδοχή για να[...]
Πηγή: sintayes.grΤην Καθαρά Δευτέρα είναι παράδοση να τρώμε ψάρι ή κάτι θαλασσινό. Σίγουρα όχι κρέας. Εμείς φέτος φτιάξαμε παστό μπακαλιάρο. Τον συνοδεύσαμε με τηγανητό[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grclick for english υλικά 1 κιλό μπακαλιάρο παστό 200γρ γάλα 6 κουταλιές ελαιόλαδο 3 πράσα κομμένα σε ροδέλες 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 1 κουταλιά κύμινο 4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΜπορούμε να εκμεταλλευτούμε τα λαχανικά της εποχής και να δημιουργήσουμε πίτες που θα ενθουσιάσουν την παρέα. Συνταγή : Περικλής Κοσκινάς. Μερίδες : για ένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr22/3/15 Μπουρδέτο με παστό μπακαλιάρο για την 25 Η Μαρτίου και όχι μόνο. Το μπουρδέτο είναι ένα κερκυραϊκό φαγητό με ψάρι και πατάτες στην κατσαρόλα ,[...]
Πηγή: zannetcooks.comΣυστατικά 1φύλλο παστού μπακαλιάρου , ξαλμυρισμένο και κομμένο σε μετρίου μεγέθους κομμάτια 1ντομάτα χοντροκομμένη 2κ.σ.χυμός ντομάτας Λάδι Αλατοπίπερο[...]
Πηγή: zannetcooks.comΓίνεται νοστιμότατος και ελαφρύς στην κατσαρόλα ,με φρέσκες ντομάτες και δενδρολίβανο το αποτέλεσμα φανταστικό! Συστατικά Στα γρήγορα Κυρίως Πιάτα Ψάρια Άλλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grBραστών συνέχεια: Της "Σωτήρως" σήμερα και το έθιμο θέλει μπακαλιάρο παστό! Εδώ στη Μεσσηνία μάλιστα συνηθίζεται ο τηγανητός με σάλτσα ντομάτα. Εγώ θυμήθηκα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.gr4 κομμάτια ξαλμυρισμένου μπακαλιάρου 2 ξερά κρεμμύδια 4-5 σκελίδες σκόρδο λίγο λάδι αλατοπίπερο 1 φύλλο δάφνης λίγο θυμάρι 1 κουτί ντοματάκια 1.Στρώνετε το[...]
Πηγή: cooktherapy.grΥλικά: 1 κιλό παστός ξαλμυρισμένος μπακαλιάρος 2 ματσάκια φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3 ξερά κρεμμύδια σε φέτες 2 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια 2 κουταλιές[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Έχει υποβληθεί από voula Δευτέρα, 23/03/15 Ο παστός ή υγράλατος μπακαλιάρος συνηθίζεται να καταναλώνεται τις δυο Κυριακές μέσα στην Σαρακοστή σύμφωνα με τα[...]
Πηγή: greekmasa.gr