Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 64 συνταγές
ΠΡΑΣΙΝΗ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ Υλικά 1 φλιτζ. κανονική μαγιονέζα 2-3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη Εκτέλεση Σε ένα μπολ τα[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 ποτήρι γάλα Δωδώνης 1 ποτήρι αραβοσιτέλαιο 1 κουτάλι φρέσκο χυμό λεμονιού 1 κουταλάκι μηλόξυδο ½ κουταλάκι σκόνη μουστάρδα αλάτι πιπέρι Εκτέλεση:[...]
Πηγή: loukoulos.comΤο πιστεύετε; Έτσι όπως τη βλέπετε,θα σκεφτόσασταν οτι αυτή η μαγιονέζα δεν έχει τίποτα αρτύσιμο; Και όμως.... Για μια ακόμη φορά,η Νένα Ισμυρνόγλου,στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 5 κρόκους αυγών 1 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη 2 κουταλιές της σούπας ξίδι 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι 1 λίτρο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 1/4[...]
Πηγή: sidagi.grΗ «κανονική» μαγιονέζα ως γνωστόν θέλει αυγά! Και μάλιστα θέλει φρέσκα αυγά, δεδομένου ότι προστίθενται ωμά κατά την παρασκευή της. Αν πετύχω φρέσκα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr* για να ξέρετε τι τρώτε Εκτός από τις ιδέες που θα βρείτε εδώ για να καταναλώσετε τα κόκκινα αυγά σας, μια ακόμα πολύ νόστιμη ιδέα είναι ένα dip αβγού στο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕίπα να σας δείξω πως φτιάχνω τη μαγιονέζα αν και είμαι σίγουρη οτι το ξέρετε όλοι.Εγώ κάνω συχνά γιατί η κόρη μου τη βάζει στα σάντουΐτς των εγγονιών μου και[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.grΒάζουμε σε μια κατσαρόλα 1/2 φλυτζάνι αλεύρι και 2 φλυτζάνια νερό. ανακατεύουμε καλά και βράζουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να πήξει. Αφήνουμε να[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 2 κρόκοι αυγού 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα σκόνη 1 κουταλιά της σούπας ξύδι χυμός λεμονιού αλάτι Βάζετε σε ένα μπολ τη μουστάρδα,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά 250gr ελιές μαύρες (χωρίς κουκούτσι) 2 κρόκοι αυγού 10gr μουστάρδα 1 σκελίδα σκόρδο 300gr ελαιόλαδο χυμός από μισό λεμόνι ή λίγο ξύδι πιπέρι Εκτέλεση Σε[...]
Πηγή: greekmasa.grΚατάλληλη ως συνοδευτικό για ψάρια Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. (κοφτές) αλεύρι 1/2 φλ.τσαγιού νερό 1 κρόκος αυγού 1/2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧωρίς αυγά, χωρίς χρήση μπλέντερ. Πολύ εύκολη. Υλικά που πάντα υπάρχουν στο σπίτι. Ιδανική για την νηστεία των Χριστουγέννων που περιλαμβάνει αρκετό ψάρι. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πολύ ωραία και εύκολη ιδέα για σπιτική μαγιονέζα στο άψε σβήσε. Τι χρειαζόμαστε: 2 αυγά 1\2 λεμόνι το χυμό 1 κ.γλυκού αλάτι 1 κ.σούπας ξύδι 1\4 κ.γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια υγιεινή λύση για όσους δεν θέλουν να φάνε την κλασική μαγιονέζα... Ταιριάζει πολύ με κρέας, ψάρι αλλά και σαν αλοιφή στο ψωμι. Τι χρειαζόμαστε: αμύγδαλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧρησιμοποιειται για βαση στη Ρωσσικη σαλατα, για ψαρια, για γαριδες, αστακους και σαντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κορν-φλάουρ κρόκος ενος αβγού λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια καταπληκτική μαγιονέζα, από την οποία κανείς δε θα καταλάβει ότι λείπει το αυγό. Ελαφριά, πεντανόστιμη και πανεύκολη! Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι του κρασιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 1 κουταλιά Γάλα 1/4 φλιτζανιού Ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι Μουστάρδα ντιζόν 1 σκελίδα πολτοποιημένη Σκόρδο 1/4 φλιτζανιού Σπορέλαιο 3 κουταλάκια Χυμός[...]
Πηγή: greekmasa.grΣτο νέο μάθημα μαγειρικής ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει ελληνική υπηκοότητα στη μαγιονέζα, βάζοντας ελαιόλαδο αντί για άλλο έλαιο. Περισσότερα στο[...]