Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Μια καταπληκτική μαγιονέζα, από την οποία κανείς δε θα καταλάβει ότι λείπει το αυγό. Ελαφριά, πεντανόστιμη και πανεύκολη! Τι χρειαζόμαστε: 1 ποτήρι του κρασιού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕάν δεν μας αρέσει η έντονη γεύση της κλασικής μαγιονέζας και θέλουμε μια πιο ελαφριά, που να μοιάζει με του εμπορίου (χωρίς τα συντηρητικά ), μπορούμε να την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 3/4 φλιτζ. γάλα σόγιας 1 κ.σ.χυμό από λεμόνι 1 κ.σ. ξύδι 1/2 κ.σ. μουστάρδα ή 1/2 κ.γ. σιναπόσπορο 3/4 κ.σ. αλάτι Μία πρέζα ζάχαρη 3/4 κούπας ηλιέλαιο ή[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΥλικά: ¼ κούπα ξύδι μήλου (μηλόξιδο) 1 κ.σ. νέκταρ αγαύης ½ κούπα ηλιέλαιο ή άλλο ελαφρύ λάδι 2-4 κ.σ. αμύγδαλα μεγάλα και αποφλοιωμένα (ποικιλία[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1 κρόκο από μεσαίο αυγό 1 κ.σ. ξίδι από λευκό κρασί 1 κ.σ. χυμό από λεμόνι 2 κ.γ. μουστάρδα 30 ml ελαιόλαδο 220 ml ηλιέλαιο 1-2 κ.σ. νερό (αν χρειαστεί) αλάτι[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΧρόνος Προετοιμασίας: 10 λεπτά Υλικά : 5 κροκάδια 1 κιλό λάδι ραφινέ (καλαμποκέλαιο, ηλιέλαιο) αλάτι πιπέρι άσπρο λίγο χυμό λεμονιού 1/2 κ. γλ. μουστάρδα λιγο[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΑν την επόμενη μέρα είστε καλεσμένοι σε τραπέζι με ψάρι βάλτε την σε βαζάκια τα οποία στολίζουμε με κορδέλες. Την επόμενη μέρα είναι ακόμα καλύτερη.[...]
Πηγή: zannetcooks.comΚαι για νηστεία.... Νομίζω η συνταγή προέρχεται από το σιωπηλό πλέον Hungry For Life...μπλογκ σημείο αναφοράς για τους πρώτους food bloggers, το οποίο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΗ μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΧρησιμοποιειται για βαση στη Ρωσσικη σαλατα, για ψαρια, για γαριδες, αστακους και σαντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κορν-φλάουρ κρόκος ενος αβγού λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε αυτή τη συνταγή χρησιμοποιούμε ωμό αυγό γι' αυτό και θα ήταν καλό να χρησιμοποιήσετε αυγά καλής ποιότητας. Μπορείτε φυσικά να παστεριώσετε τους κρόκους σε[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΥλικά Αυγό 2 (ένα ολόκληρο και από το άλλο μόνο τον κρόκο) Αλάτι 1/4 κουταλάκι γλυκού Ξύδι 1 κουτάλι σούπας Μουστάρδα πικάντικη 1 κουταλάκι γλυκού Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 κουταλιά της σούπας σιρόπι σφενδάμου 3/4 κουταλιού του γλυκού αλάτι 2 - 2 1/2 κουταλιές του γλυκού χυμό λεμονιού 1/2 κουταλάκι του[...]
Πηγή: sidagi.gr1 ποτήρι του κρασιού γάλα εβαπορέ 1 ποτήρι του κρασιού αραβοσιτέλαιο ή ηλιέλαιο 1 ποτήρι του λικέρ χυμό λεμονιού 1 κ. σ. μουστάρδα λίγο αλάτι Ανακατεύουμε όλα[...]
Πηγή: cooktherapy.grwww.stopikaifi.gr Φτιάξτε μαζί μας μια εύκολη και γρήγορη σπιτική μαγιονέζα StoPikaiFi.gr Υλικά: 1 πατάτα καλά βρασμένη 100gr αραβοσιτέλαιο η ηλιέλαιο 1 κρόκο[...]
Η «κανονική» μαγιονέζα ως γνωστόν θέλει αυγά! Και μάλιστα θέλει φρέσκα αυγά, δεδομένου ότι προστίθενται ωμά κατά την παρασκευή της. Αν πετύχω φρέσκα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίπα να σας δείξω πως φτιάχνω τη μαγιονέζα αν και είμαι σίγουρη οτι το ξέρετε όλοι.Εγώ κάνω συχνά γιατί η κόρη μου τη βάζει στα σάντουΐτς των εγγονιών μου και[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr1 κρόκος αυγού 1 κουτ. σούπας μουστάρδα 1 κουτ. σούπας λεμόνι ξύδι (ανάλογα τη γεύση μας) αλάτι πιπέρι 3 1/2 νεροπότηρα ηλιέλαιο ηλιέλαιο Οδηγίες Σε 1 μπωλ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr