Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 72 συνταγές
Χρησιμοποιειται για βαση στη Ρωσσικη σαλατα, για ψαρια, για γαριδες, αστακους και σαντουιτς. Τι χρειαζόμαστε: 2 κ.σ. κορν-φλάουρ κρόκος ενος αβγού λάδι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιστεύετε; Έτσι όπως τη βλέπετε,θα σκεφτόσασταν οτι αυτή η μαγιονέζα δεν έχει τίποτα αρτύσιμο; Και όμως.... Για μια ακόμη φορά,η Νένα Ισμυρνόγλου,στο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλησπέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί θα λέγατε για μια μαγιονέζα σπιτική, νοστιμότατη που ταιριάζει απίστευτα με καλοκαιρινά τηγανιτά λαχανικά και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλημέρα σας! Για σήμερα μια μαγιονέζα που, εδώ και πολύ καιρό την ...κυνηγούσα κι όλο μου ξέφευγε... η άτιμη!!!-:)) Τί εννοώ την κυνηγούσα;;; Την έφτιαχνα με[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ: 2 κροκοι αυγων 1/2 κουταλακι γλυκου μουσταρδα 1 κουταλακι γλυκου αλατι λιγο πιπερι καγιεν 1 φλυτζανι τσαγιου λαδι 2 κουταλιες σουπας λεμονι η/ξυδι[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1ποτήρι νερό 2 1/2 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 1 ποτήρι λάδι ραφινέ 1 κουταλάκι ξύδι 1 κρόκο αυγού 1 λεμόνι αλάτι ΕΚΤΕΛΕΣΗ Διαλύετε το κορν φλάουρ[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια 2-4 άτομα 1 ½ φλιτζάνι τσαγιού μαγιονέζα 300 γραμμάρια τόννος σε λάδι 2 αντζούγιες 1 κουταλιά της σούπας κάππαρη ½ λεμόνι(θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)[...]
Πηγή: sidagi.grΣτο νέο μάθημα μαγειρικής ο Χριστόφορος Πέσκιας δίνει ελληνική υπηκοότητα στη μαγιονέζα, βάζοντας ελαιόλαδο αντί για άλλο έλαιο. Περισσότερα στο[...]
Υλικά: Για 4-6 άτομα 5 κρόκους αυγών 1 κουταλάκι μουστάρδα σκόνη 2 κουταλιές της σούπας ξίδι 2 κουταλιές της σούπας λεμόνι 1 λίτρο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 1/4[...]
Πηγή: sidagi.grΜια πολύ ωραία και εύκολη ιδέα για σπιτική μαγιονέζα στο άψε σβήσε. Τι χρειαζόμαστε: 2 αυγά 1\2 λεμόνι το χυμό 1 κ.γλυκού αλάτι 1 κ.σούπας ξύδι 1\4 κ.γλυκού[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ «κανονική» μαγιονέζα ως γνωστόν θέλει αυγά! Και μάλιστα θέλει φρέσκα αυγά, δεδομένου ότι προστίθενται ωμά κατά την παρασκευή της. Αν πετύχω φρέσκα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕίπα να σας δείξω πως φτιάχνω τη μαγιονέζα αν και είμαι σίγουρη οτι το ξέρετε όλοι.Εγώ κάνω συχνά γιατί η κόρη μου τη βάζει στα σάντουΐτς των εγγονιών μου και[...]
Πηγή: aktidadimitris.blogspot.gr1 φλιτζάνι τσαγιού λάδι 2 κρόκοι αυγού 1 κουταλιά του γλυκού μουστάρδα σκόνη 1 κουταλιά της σούπας ξύδι χυμός λεμονιού αλάτι Βάζετε σε ένα μπολ τη μουστάρδα,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤι χρειαζόμαστε: 1/2 φλ. λεμόνι 1 κουτ. γλ. μουστάρδα 1 αυγό λίγο αλάτι-πιπέρι 3/4 λίτρου καλαμποκέλαιο Ανακατεύω σ'ένα μπωλ με μίξερ τα υλικά όλα, εκτός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚατάλληλη ως συνοδευτικό για ψάρια Τι χρειαζόμαστε: 1 κ.σ. λάδι 2 κ.σ. (κοφτές) αλεύρι 1/2 φλ.τσαγιού νερό 1 κρόκος αυγού 1/2 κ.γ. μουστάρδα 2 κ.σ. χυμός[...]
Πηγή: cookpad.com/grΧωρίς αυγά, χωρίς χρήση μπλέντερ. Πολύ εύκολη. Υλικά που πάντα υπάρχουν στο σπίτι. Ιδανική για την νηστεία των Χριστουγέννων που περιλαμβάνει αρκετό ψάρι. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜαγιονέζα νόστιμη με καλαμποκέλαιο και ξύδι και έτοιμη σε 2 λεπτά. Τι χρειαζόμαστε: 2 αυγά (προτιμήστε βιολογικά) 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 αυγό 2 φλυτζάνια αραβοσιτέλαιο 1 κοφτή κουτ. σούπας μουστάρδα χυμό απο μισό λεμόνι λίγο αλάτι Σε ένα μίξερ,βάζω το αυγό και το χτυπάω με τον αναδευτήρα[...]
Πηγή: cooktherapy.gr