Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Μπαρμπούνια στο Λεμόνι ...να φας μπαρμπούνι να καταλάβεις γιατί πρέπει να ζήσεις ως τα 90 σου Στον κάργα εκνευρισμένο από ψυχανώμαλες συνταγές[...]
Πηγή: greekcook.gr1 μπαρμπούνι (καθαρισμένο φιλέτο) μία πρέζα αλάτι χοντρό 1 κουταλάκι του γλυκού Ελληνικό ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας τζατζίκι παντζαριών (δείτε την[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤα μπαρμπουνάκια είναι το αγαπημένο μου ψάρι. Τα μαγειρεύω με διάφορους τρόπους. Αυτή την εποχή που υπάρχουν φρέσκα κληματόφυλλα, σκέφθηκα ότι είναι ευκαιρία[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥΛΙΚΑ : 4 Μπαρμπούνια μεγάλα 500 γρ χυλοπίτες 300 γρ. μπρόκολο βρασμένο 100 γρ παρμεζάνα 50 γρ. κουκουνάρι καβουρδισμένο 1 σκελίδα σκόρδο ελαιόλαδο χυμό απο[...]
Πηγή: executivecook.blogspot.grΜια συνταγή για να απολαμβάνεις τα αγαπημένα σου κόκκινα ψαράκια, χωρίς να τα τηγανίζεις... Λεμονάτη, με τα μπαρμπούνια γεμιστά με μαϊντανό και σκόρδο, με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΗ ισπανική κουζίνα λατρεύει τα αμύγδαλα και τον τρόπο που δένουν τις σάλτσες. Η σάλτσα ρομέσκο κατάγεται από την πόλη της Ταραγκόνα, στην Καταλονία, όπου κάθε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά μπαρμπούνια: 8, καθαρισμένα από λέπια, κοιλιές και εντόσθια βασιλικός: 40 γρ. φρέσκος λουίζα: 20 γρ. φρέσκια ρίγανη: 10 γρ. φρέσκια κουκουνάρι: 20 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά μπαρμπούνια: 4 μεγάλα ή οκτώ μικρά λεμόνι: 1/2, ο χυμός ελαιόλαδο και αλεύρι για το τηγάνισμα αλάτι Για τη σάλτσα αλεύρι: 2 κοφτές κουταλιές ελαιόλαδο:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα ΑλεύριΑλάτι χονδρόΠιπέριλίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμαΔενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό1 σκ. σκόρδοΕκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΗ αλήθεια είναι ότι τα μπαρμπούνια είναι εξαίσια τηγανητά, αλλά και ψητά γίνονται απίθανα. Συνταγή : Νένα Ισμυρνόγλου. Μερίδες : για 4 -6 άτομα. Απαιτούμενος[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλεύρι Αλάτι χονδρό Πιπέρι λίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμα Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό 1 σκ. σκόρδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά Μπαρμπούνια καθαρισμένα Αλεύρι Αλάτι χονδρό Πιπέρι λίγο ούζο Σπορέλαιο για τηγάνισμα Δενδρολίβανο φρέσκο ή ξερό 1 σκ. σκόρδο Εκτέλεση Ζεσταίνουμε σε ένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά συνταγής μπαρμπούνια: 8, καθαρισμένα από λέπια, κοιλιές και εντόσθια βασιλικός: 40 γρ. φρέσκος λουίζα: 20 γρ. φρέσκια ρίγανη: 10 γρ. φρέσκια κουκουνάρι:[...]
Πηγή: icookgreek.comΜπαρμπούνια μαρινάτα. Μια πολύ παλιά Επτανησιακή συνταγή του Νικ. Τσελεμεντέ, με απλά υλικά και εύκολη στη παρασκευή της, για ένα υπέροχο πιάτο, με αξεπέραστη[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΧρόνος ετοιμασίας: 20 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 40 λεπτά Ολικός χρόνος: 1 ώρα, 30 λεπτά Κατηγορία: ψάρια Κουζίνα: Ελληνική Γίνονται: 6 μερίδες Υλικά 1 κιλό[...]
Πηγή: aples.gr