Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Υλικά: 500 γραμ. μπακαλιάρο ή πέρκα βρασμένο και χωρίς κόκκαλα 3 φέτες ψωμί χωρίς την κόρα λίγο γάλα 1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα λίγη μουστάρδα [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή γαλέος) 750 γρ. βρασμένα, χωρίς πέτσα και κόκαλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. περίπου υγρά όταν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά (για 4-6 άτοµα) 600-700 γρ. κατεψυγµένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα, 1 ½ φλ. ψίχουλα από άσπρο µπαγιάτικο ψωµί χωρίς κόρα (3-4 φέτες[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΣήμερα σου έχω τον τέλειο μεζέ για το ουζάκι ή το τσιπουράκι της Κυριακής του Πάσχα! Πεντανόστιμος, εύκολος και γρήγορος! Ακολούθησα κατά γράμμα τη συνταγή της[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.grΣυστατικά 800 ψάρι φιλέτο 2-3 κρεμμύδια φρέσκα 1 αυγό 1φλ.φρυγανιά τρίμμα Αλλατοπίπερο ½ ματσάκι μαιντανός 1/2κ.γλ. πιπέρι καυτερό ή μπούκοβο [...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή γαλέος) 750 γρ. βρασμένα, χωρίς πέτσα και κόκαλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά 5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΠιτούλες με μαριδάκι ή ότι αλλό είδος ψαριού θέλετε εσείς. Ιδανικός μεζές για ουζάκι Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μαριδάκι αλεύρι για όλες τις χρήσεις νερό ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕνας αλλος τροπος για να γευτουμε τα ψαρια ειναι οι ψαροκεφτεδες, με απλα και μυρωδατα υλικα στο τηγανι η'στο φουρνο η επιλογη ειναι δικη σας. Ελατε λοιπον να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΔιάσημος Σεφ που έχει φοιτήσει στη θρυλική σχολή Gordon Bleu και έχει διακριθεί πολλάκις για το έργο του. Μάλιστα στα φετινά βραβεία "Βιβλίων Μαγειρικής" IACP[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html300γρ. μπακαλιάρος 300γρ. τόνος 300γρ. κέφαλος 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένα (σε μούλτι) 1 σκελίδα σκόρδο λιωμένες 3 κ.σ. φρυγανιά τριμμένη ½ φλιτζ. μαϊντανό[...]
Πηγή: cooklos.grΠριν κανα δυο μέρες, η Νάντια μου έδειχνε στο φβ τους ψαροκεφτέδες που έφτιαξε, λέγοντας ότι ήταν πεντανόστιμοι. Σας γράφω τη συνταγή όπως μου την έδωσε.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑυτούς τους κεφτέδες ήθελα εδώ και καιρό να τους φτιάξω. Όποτε όμως αγόραζα ψάρι, τελευταία στιγμή άλλαζα γνώμη και κατέληγα να το μαγειρέψω με ένα σωρό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr350 γρ. φιλέτο κοκκινόψαρου 1 κ.σ.κόκκινη πάστα κάρυ 1 αβγό 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη 1 κ.γ.κορν φλάουερ 2 φύλλα λάιμ 8 φασολάκια 2 κ.σ. φυλλαράκια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. υγρά όταν ξεπαγώσουν) 3[...]
Πηγή: xrysessyntages.com