Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Παραδοσιακό στην Νορβηγία. Πρώτη φορά τα έφτιαξα μόνη μου και βγήκαν πολύ νόστιμα. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. φιλέτο ψαριού 1 κ.σ. κορν φλάουρ 100 ml. γάλα 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4-6 άτοµα) 600-700 γρ. κατεψυγµένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα, 1 ½ φλ. ψίχουλα από άσπρο µπαγιάτικο ψωµί χωρίς κόρα (3-4 φέτες[...]
Πηγή: xryses-syntages.gr1/2 κιλό ψάρι καθαρισμένο από τα κόκαλα 1 ξερό κρεμμύδι 2 σκελίδες σκόρδο 2 φέτες μπαγιάτικο ψωμί που το έχουμε βάλει στο νερό μαϊντανό ψιλοκομμένο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για 4 άτομα) 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυ-γμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. περίπου υγρά[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψάρι φιλέτο βρασμένο ή χταπόδι βρασμένο και ψιλοκομμένο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 φλ. αλεύρι, 1 φλ. νερό, μπόλικο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 1 κιλό ψάρι φιλέτο βρασμένο ή χταπόδι βρασμένο και ψιλοκομμένο, 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο, λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο, 2 φλ. αλεύρι, 1 φλ. νερό, μπόλικο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. υγρά όταν ξεπαγώσουν) 3[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 600-700 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα φιλέτα άσπρου ψαριού χωρίς κόκαλα και πέτσα (υπολογίστε ότι τα κατεψυγμένα χάνουν 150 γρ. περίπου υγρά όταν[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΣήμερα σου έχω τον τέλειο μεζέ για το ουζάκι ή το τσιπουράκι της Κυριακής του Πάσχα! Πεντανόστιμος, εύκολος και γρήγορος! Ακολούθησα κατά γράμμα τη συνταγή της[...]
Πηγή: thasekanomagirisa.gr350 γρ. φιλέτο κοκκινόψαρου 1 κ.σ.κόκκινη πάστα κάρυ 1 αβγό 2 κ.σ.σάλτσα ψαριού 1 κ.γ.ζάχαρη 1 κ.γ.κορν φλάουερ 2 φύλλα λάιμ 8 φασολάκια 2 κ.σ. φυλλαράκια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή γαλέος) 750 γρ. βρασμένα, χωρίς πέτσα και κόκαλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φιλέτο ψαριού: 800 γρ. καθαρισμένο από δέρμα και κόκαλα πράσινα μήλα: 2 καθαρισμένα και ψιλοκομμένα πράσα: 2 ψιλοκομμένα αυγά: 2 κύμινο: 1/4 κουταλάκι[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή γαλέος) 750 γρ. βρασμένα, χωρίς πέτσα και κόκαλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΕνας αλλος τροπος για να γευτουμε τα ψαρια ειναι οι ψαροκεφτεδες, με απλα και μυρωδατα υλικα στο τηγανι η'στο φουρνο η επιλογη ειναι δικη σας. Ελατε λοιπον να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΔιάσημος Σεφ που έχει φοιτήσει στη θρυλική σχολή Gordon Bleu και έχει διακριθεί πολλάκις για το έργο του. Μάλιστα στα φετινά βραβεία "Βιβλίων Μαγειρικής" IACP[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΠριν κανα δυο μέρες, η Νάντια μου έδειχνε στο φβ τους ψαροκεφτέδες που έφτιαξε, λέγοντας ότι ήταν πεντανόστιμοι. Σας γράφω τη συνταγή όπως μου την έδωσε.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑυτούς τους κεφτέδες ήθελα εδώ και καιρό να τους φτιάξω. Όποτε όμως αγόραζα ψάρι, τελευταία στιγμή άλλαζα γνώμη και κατέληγα να το μαγειρέψω με ένα σωρό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕνας αλλος τροπος για να γευτουμε τα ψαρια ειναι οι ψαροκεφτεδες,με απλα και μυρωδατα υλικα στο τηγανι η'στο φουρνο η επιλογη ειναι δικη σας. Ελατε λοιπον να[...]
Πηγή: syntagestisgogos.gr