Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Αυτούς τους κεφτέδες ήθελα εδώ και καιρό να τους φτιάξω. Όποτε όμως αγόραζα ψάρι, τελευταία στιγμή άλλαζα γνώμη και κατέληγα να το μαγειρέψω με ένα σωρό[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔιάσημος Σεφ που έχει φοιτήσει στη θρυλική σχολή Gordon Bleu και έχει διακριθεί πολλάκις για το έργο του. Μάλιστα στα φετινά βραβεία "Βιβλίων Μαγειρικής" IACP[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕνας αλλος τροπος για να γευτουμε τα ψαρια ειναι οι ψαροκεφτεδες, με απλα και μυρωδατα υλικα στο τηγανι η'στο φουρνο η επιλογη ειναι δικη σας. Ελατε λοιπον να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥλικά 5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά φιλέτα ψαριού (μπακαλιάρος, πεσκανδρίτσα ή γαλέος) 750 γρ. βρασμένα, χωρίς πέτσα και κόκαλα 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 3[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά φιλέτο ψαριού: 800 γρ. καθαρισμένο από δέρμα και κόκαλα πράσινα μήλα: 2 καθαρισμένα και ψιλοκομμένα πράσα: 2 ψιλοκομμένα αυγά: 2 κύμινο: 1/4 κουταλάκι[...]
Πηγή: icookgreek.com5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΕνας αλλος τροπος για να γευτουμε τα ψαρια ειναι οι ψαροκεφτεδες,με απλα και μυρωδατα υλικα στο τηγανι η'στο φουρνο η επιλογη ειναι δικη σας. Ελατε λοιπον να[...]
Πηγή: syntagestisgogos.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 500 γραμ. μπακαλιάρο ή πέρκα βρασμένο και χωρίς κόκκαλα 3 φέτες ψωμί χωρίς την κόρα λίγο γάλα 1 κουταλιά σούπας μαγιονέζα λίγη μουστάρδα [...]
Πηγή: greekcook.gr5-6 πατάτες (περίπου 1 κιλό) 1 κιλό φιλέτο μπακαλιάρου (μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε κατεψυγμένο φιλέτο μπακαλιάρου ή άλλο φιλέτο ψαριού) 2 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.gr